Konu
:
Yara Bakım Tedavileri
Yalnız Mesajı Göster
Yara Bakım Tedavileri
11-04-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Yara Bakım Tedavileri
Yara bakım tedavileri
Güncel hayatta başımızdan geçebilecek veya bakmakla yükümlü olabileceğimiz hastalırımız vakaları olacaktır
bunlardan geniş kapsamlı olanını bilgilerinizi zenginleşmek için sunuyorum
Öncelikle yara derken neyi kastediyorum? yara dokuların dış etkenler veya hastalıklar nedeniyle buzulmasıdır
şimdi trafik kazası, şeker hastalığı,felç,alzheimer gibi hastalıklardan kaynaklanan yaralar için yaranın türüne göre farklı uygulamalar yapılıyordu ama artık tek bir üründe buna son verilmeye başlandı buda hollanda yapımı bir cihaz sayesinde
açık yaraların kapanma süreleri ne kadar hızlı olursa enfeksiyon riskide o kadar az olur
ör bir trafik kazası yarası 1-2 haftada kapanacaksa bunu 5 güne veya daha kısa süreye indiriyor
özellikle kapanması imkansız veya çok uzun süren yaralar (şeker, behçet, alzheimer) da oldukça etkilidir
bu cihaz konusunda türkiyede şu an 29 ilde uygulamalar yapılmaktadır
bende aydın ilinde bu uygulamaları yapan görevliyim
elime 5 yıldır kapanmayan yarası olan bir felçli hasta geldi 17 gün gibi kısa sürede kapatmayı başardım
şimdi eğer sizinde bu yaralara sahip tanıdıklarınız varsa bu cihaza yönlerdirebilirsiniz
cihazın adı exsudex
ama yok benim yatalak hastam var ama yarası yoksa bende size bir kaç öneri havalı yatak alın veya günde 3-4 kez vucudunu kremleyerek masaj yapın (nemlendirici kremle) unutmayın ki 2 saat hareketsiz kalan bir insanda yara açılıyor ( hareket edemeyen hastalar yane)
2 saat ilgisizlikten açılan yara 6 ayda anca kapanıyor
konuyla ilgilenen varsa bana mail atsın kendisine daha ayrıntılı ve resimli döküman sunarım
vatana millete hizmetimiz olsun
:)
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul