Yalnız Mesajı Göster

İlişkiye Girdim Hamile Kalır Mıyım Soruları Cevapları

Eski 11-04-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

İlişkiye Girdim Hamile Kalır Mıyım Soruları Cevapları

İlişkiye girdim hamile kalır mıyım soruları cevapları

Soru: merhaba 23 yaşındayım erkek arkadşımla 4 haziranda ilişkiye girdimson adetimin başlangıç tarihi 21 mayıs 2010 kanda hamilelik testi ne zaman net olarak öğrenilebilir? geçikmeyi beklemek zorunda mıyım? Teşekkürler

20-21 HAZİRAN GİBİ KANDA GEBELİK TESTİ (BHCG) YAPTIRMANIZ YETERLİDİR

------

Soru: endometriozis rahatsızlığımı 2008 de öğrendim(4aşamasında)laparoskobi oldumardından 6 aylık ayda bir iğne vuruldumiğnenin etkisi geçince geçtiğimiz eylülde hamile kaldım kimyasal gebelikmişardından tekrar kimyasal gebelik geçirdimgeçen ay tüp bebek tedavisi oldum3 cm kistim var ancak iyi bir 4 hücreli emriyo tranfer edildisonuç negatifbeklemediyim tekrar tüp bebek için acele etmek istemiyorum sizce ne yapmalıyıztşkürler

BİR KAÇ AY ARA VERMENİZİ, DOKTOR KONTROLÜNDE ALMANIZI ÖNERİRİM

------

Soru: 17 yaşındayım sevgilimle ilişkiye girdim kan geldi kızlık zarım bozuldu 2 defa girdiğimde tekrar geldi ve canım çok yandı bu sizce neden olmuş olabilir?

KÜÇÜK CİLT ZEDELENMELERİ OLABİLİR İKİ HAFTA İLİŞKİYE GİRMEYİN

------

Soru: erkek arkadaşımla 26 mayısta yüzeysel şeyler yaşadık kızlık zarım bozulmadı ama bir kaç damla sperm vaginama gitmiş olabilir en son 30 nisanda adet oldum şuan 5 hazirandayız adet olmadım hamile kalmış olabilirmiyim

GEBELİK TESTİ YAPTIRIN

------

Soru: merhaba, 51yaşındayım3 yıldır adetlerimde düzensizlik var1 yıl önce rahimden parça alındı ve temiz çıktı ancak o zamandan beridir düzensiz adetlerimin yanında sık sık haftanın 3, 4 günü lekelenme tarzında kahverengi veya kırmızı kanamalarım oluyor normal midir teşekkür ederim

HORMON TESTLERİNE BAKTIRMANIZI ÖNERİRİM MENOPOZ ÖNCESİ BULGULAR OLABİLİR

------

Soru: 45günde bir adet görüyorum ve adet kaması her defasında azalıyor

HORMON TESTLERİ YAPTIRMANIZI TAVSİYE EDERİM

------

Soru: mrb bende pco bulguları varmıs test sonuclarım fsh:3,09 LH:21,55 TSH:1,342 PRL:17 VE E2:96,01 CIKMIS doktor bey diane35 adında bi ilac verdi 1 yıllık evliyim adet düzensizliğim var overlerimde büyüme ve bsit yapılı kistlerim varmısbenim sorum benim gebe kalma ihtimalim düsükmü bide bu ilacdogru bi tedai yöntemimi siz neöeririsiniz tskr ederim

DOKTORUNUZUN TAVSİYESİNE UYUN

------

Soru: idrar kesesi ameliyaı oldum ancak yanmalarım devam ediyor ne yapmam lazım

DOKTORUNUZA GİTMENİZ LAZIM

------

Soru: 23 yaşında bir kızım cinselliğe karşı hiçbir istek ve hevesim yok etkilenmiyorum hiç, hangi doktora gitmeliyim

PSİKİYATRİSTE GİTMENİZİ ÖNERİRİM

------

Soru: merhaba ben 24 yaşındayım 18 aylık bebeğim var sezaryenle doğum yaptım Yaklaşık üç aydır adet düzensizliğim var aslında gün olarak her ayın sonunda adet oluyorum ama ilk bir hafta sadece leke ped kullanmama gerek kalmıyor sonra beş gün kadar adet oluyorum fazla kanamam yok sonra yine beş gün kadar leke oluyor bundan üç aykadar önce bende pamuksu akıntı olmuştu iki üç gün kadar sonra kendiliğinden gectiŞimdi kasık ağrılarım ve batmalar çok oluyor bazende zonklama şimdiden teşekkürler

SÜT VERİYORMUSUNUZ? ŞAYET VERİYORSANIZ HORMONAL DENGESİZLİK YAŞIYOR OLABİLİRSİNİZ KADIN-DOĞUM DOKTORUNA GİTMENİZİ ÖNERİRİM

------

Soru: doktor hanım ben 5 yıllık evli olmama rağmen eşimle ilişkiye giremedim,hayatım kabusa döndü kimseye söyliyemiyorum , çok korkuyorum,herkez baskı yapıyor bebek diye , çaresizim ,aklıma glen şey bayılabileceğim bir ilaç olsa böyle olsa başka türlü çok korkuyorum çünkü , cevabınızı bekliyorum , teşekkürler

BİR AN ÖNCE KADIN-DOĞUM VE BU KONUDA UZMAN PSİKİYATRİSTE GİTMENİZİ ÖNERİRİM

------

Soru: hocam 3 yıldır evliyim eşimle cinsel ilişkiye girince ben zevk alıyorum ama eşim ilişkiden hoşlanmadığın hissediyorum devamlı bana vajinamdan sıcaklık almadığından bahsediyor böyle bir şey varmı olurmu

PSİKOLOJİK BİR DURUM OLABİLİR BİRLİKTE DOKTORA GİTMENİZİ TAVSİYE EDERİM

------

Soru: 11 yaşında kızm var henüz adet olmadıancak 2 gün önce(anne ben adet olmuşum)dedi bede öyle sandımama kanaması sadece bir damla kadar olduşimdi çok endişeliyimdoktora görüceğim fakat hangi bölüme gitmem gerekiyo bilemiyorumne olmuş olabilirlütfen bana yardım edin?teşekkür ederim

KADIN-DOĞUM BÖLÜMÜNE GÖTÜRMENİZ GEREKİR

------

Soru: SPREL KONTROLUM VAR AMA KORKUYORUM VE KONTROLDEN SONRS COĞU KISLERDE KAYMA OLARAK HAMILE KALINDIGINI DUYDUM ULTURASYONLA BAKTIRABILIRMIYIM

SPREAL KONTROLUNU MUAYENE İLE SPİRAL KAYMAZ BU NEDENLE RAHATLIKLA DOKTOR KONTROLÜNE GİDEBİLİRSİNİZ

------

Soru: yurdanur erkılıç benim 3 çocuğumu da doğrtan hafızalardan silinmeyen doktorum sizi çok seviyorum başarılarınızın devamını diliyorum jet doğum yapan hastanız yasemin ayrıca kübranur 16 hakan 14 mehmet selçukta 7 oldu ellerinizden öperler

Alıntı Yaparak Cevapla