Konu
:
Erken Yaşta Yaşanmaya Başlanan Cinsellik
Yalnız Mesajı Göster
11-04-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Erken yaşta yaşanmaya başlanan cinsellik
Mısırlı seksolog Heba Kotb ilişki sırasında kadınların da mutlu olmasının Kuran'da da yer aldığına dair açıklamalar yapmış
Katılıyorum, cesaretinden dolayı da kendisini kutluyorum
Ama kendi gözlemlerimle edindiğim, cinsellikle ilgili gelişme ve değişimleride paylaşmak istedim
Seks yada cinsellik artık toplumda değerini yitirmek üzere
Cinsellikte özgürlük olumlu bir gelişme yerine dejenere cinselliğin doğrulugu yaşanır oldu ve kabul gören bir gelişme olmaya devam etmekte
Cinsellik yaşama yaşı gittikçe düşmekte, cinsellik artık çok kolay teklif edilir ve yaşanır hale geldi
Cinsellik fiziksel bir ihtiyaç oldugu gibi duygusal yada manevi bir ihtayaçtır da aynı zamanda
Duygusal boyutunda henüz hazır olmadan cinselligi yaşamak, olaya sıradanlık katmaktadır
Artık "merhaba"lardan sonra cinsellik beklenebilir olmuş durumda, yaşadıktan sonra da "hoşça kal" demek de basitleşmiştir
Erken yaşta başlanan seks hayatının ve cinsel özgürlüğün getirdiği çok eşlilikten dolayı da bir süre sonra cinsel hastalıkların çok yaygınlaşacağı ve bir çok bebegin sahipsiz kalabilecegi çekirdek aile yapısının bundan olumsuz etkilenecegi kanaatindeyim
Cinsellik erkek kadar kadının da yaşaması ve mutlu olması gereken bir olay
Ama her iki cinsin de dikkat etmesi gereken hassas bir konu
Olaya anlık bir mutluluk gibi bakmadan, toplumunun sağlıklı devamı için özenle yaşanmalıdır
Biz de toplumun bir parçasıyız, unutmamalı bunu
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul