Yalnız Mesajı Göster

Erken Boşalma Tedavisi

Eski 11-04-2012   #5
Prof. Dr. Sinsi

Erken Boşalma Tedavisi

Erken boşalma ile yaşadığım sorunu kimseye anlatamıyor ve bu konuda kendimden bile kaçar olmuştum Araştırmak bile bana zulüm geliyordu belki bir eksiklik belki bir hataydı ama sonunda bunun üzerine gitmeye karar verdiğimde ilk araştırdığım yer internet oldu Erken boşalma konusunda büyük bir rahatsızlık veren bu sorunun aslında hastalık veya yetersizlik gibi görülse de, bir problem olmayıp, cinsel bir uyumsuzluk olduğunu anladım Bununla ilgili uzman birine danışmaya kararverdim Hemen internette araştırmalara başladım bir çok yerde karşıma UZMAN DR CENK KİPER (internette yazarsanız bir çok makale - seminer -video - web sayfalarına ulaşabilirsiniz) Hemen web sayfasından ofis telefonunu temin edip randevu aldım ve kendisiyle görüştükten sonra seanslara başladık İlk yapılan işlem ERKEN BOŞALMA olarak hangi derecelendirmeye girdiğimi saplaması oldu Gerisi çorap söküğü gibi geldi ve inanırmısınız eski mutsuz ve huzursuz olduğum günleri geride bıraktım Sizlerinde bu konu üzerine sıkılmadan kararlı bir şekilde tadavi görmenizi dilerim ve özellikle benim gitmiş olduğum UZMAN DR CENK KİPERİ (kadın doğum ve psikoloji uzmanı) tavsiye ederim

MUTLU BİR YAŞAM VE CİNSELLİK DİLERİM

Alıntı Yaparak Cevapla