Yalnız Mesajı Göster

İlişkide Canım Çok Yanıyor Ne Yapmalıyım

Eski 11-04-2012   #3
Prof. Dr. Sinsi

İlişkide Canım Çok Yanıyor Ne Yapmalıyım

İlişki esnasında canım acıyor

Ağrılarınızın nedenini öğrenin

* Ben 30 yaşında evli bir kadınım Evlendiğim ilk günden beri cinsel ilişki sırasında acı çekiyorum Acı çekmemin nedeni ne olabilir? Ne yapmalıyım? ES/İzmir

Cinsel ilişki sırasında acı ve ağrı yaşamanızın farklı nedenleri olabilir Bu nedenler, fizyolojik ya da psikolojik kökenlidir Ağrılı cinsel ilişkiye biz, 'Disparoni' adını veriyoruz 'Disparoni'de ağrı, vajinada ya da kasık bölgesinde hissedilir

Muayene olun!
Yaşanan ağrı nedeniyle kadın, cinsel ilişki sırasında kendini kasar ve cinsel ilişkiye girmek istemez, zamanla da cinsel isteksizlik oluşur Öncelikle sorunun nedeni tespit edilmelidir Sorun; vajinadaki ya da rahimdeki bir enfeksiyondan, vajinal kuruluktan ya da vajinadaki bir kistten kaynaklanıyor olabilir Ya da eşle ilgili sorunlar, yetersiz ön sevişme ya da kadının cinsellikle ilgili olumsuz duygu ve düşüncelerinden dolayı da ortaya çıkabilir Ben, sizin bir kadın doğum uzmanına muayene olmanızı öneririm Ayrıca eşinizle de cinsel uyumunuzu geliştirebilmek için bir cinsel terapistten uzman desteği alabilirsiniz

Alıntı Yaparak Cevapla