Konu
:
Vajinada Sürekli Akıntı
Yalnız Mesajı Göster
Vajinada Sürekli Akıntı
11-04-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Vajinada Sürekli Akıntı
Vajinada sürekli akıntı
Soru: MRB
ADET DÜZENSİZLİĞİ VAR POLİKİSTİK OVER BAŞLANGICI OLDUĞU SÖYLENDİ ADETİMİN 3
GÜNÜ HORMON TESLERİ YAPTIRDIM SONUÇLAR FSH :11
32 LH :26
12 ESRADİOL: 61
94 PROLAKTİN 21
40 TSH:1
27 SONUÇLAR NORMALMİ YOKSA TEDAVİ GEREKTİRİRMİ ŞU AN İÇİN GEBELİK DÜŞÜNMÜYORUM AMA İLERLEYEN ZAMANDA PROBLEM OLURMU ACABA
TEŞEKKÜR
Polikistik over gibi görünmüyor
Doğum kontrol hapı kullanmanızı öneririm
-----
Soru: mrb ben annem için soru yöneltmek istiyorum adet kanaması aşırı geliyor guatrameliyatı olmuştu 48 yasında yoksa menapozlamı ilgili şimdiden teşekkürler
Menapoza hazırlık döneminde de bu tür problemler olur ama myom olup olmadığını da bilmek gerekir
Doktora götürmenizi öneririm
-----
Soru: mrb hocam ben 22 yasında evli bir bayanım eşmle adetimden 4 gün önce adetim olana kadar 1 kaç defa birlikte olduk adet dönemimdede korunmadık hamile kalmış olabilrmiyim sizce
Zayıf bir ihtimal ama imkansız değil
Adet gününü bekleyip tahlil yaptırın
-----
Soru: arkadasımla sürtünme yoluyla illiskiye girerken bosalmadan çekiliyorum ama hamile kalırmı
Bu tür ilişkilerde de gebelik olabiliyor
-----
Soru: cinsel ilişki sırasında çok ağır bir kokum oluyor ayrıca pişmiş yumurta akı şeklinde akıntım var regl dönemlerimde kahverengi yada koyu yeşil kanamalar olmakta bu durum sizce neden kaynaklı olabilir
Doktora bir türlü gidemediğim için ön bilgi almak istedim
sevgiler
Enfeksiyon tarif ediyorsunuz
Kültür testi yaptırmalısınız
-----
Soru: rahmimde kist var çocuk olmasına engel olurmu doktora gittim doğum kontrol hapı verdi en kısa zamanda cevabınızı bekliyorum tşk ederim
Kist tedavisi oluyorsunuz
Endişelenmeyin
-----
Soru: devamli akintim var zaman zaman kokulu olabiliyor ne yapmaliyim doktora gitme sansim yok
Mutlaka doktora gitmeli ve kültür testi yaptırmalısınız
-----
Soru: mrb dr hanım benım uzun suredır yesıl akıntım vardı dra gıttım rahımagzı kıpkırmı dedı butun kurler dahıl smearda aldı ama bana acıklama yapmadı kansermıyım acaba benı korkmasın dıemı soylemedı
Söylememe gibi bir şey olamaz
Enfeksiyon olabilir
-----
Soru: İyi günler Yurdanur Hanım, Doğum yapmamış hanımların spiral ile korunmasında bir sakınca var mıdır? Varis probleminden dolayı doğum kontrol hapı kullanmam yasak
Bir de implanon ile ilgili fikirlerinizi öğrenebilir miyim?
İmplantlarda yoğun hormon içerirler
Spiral kullanımı enfeksiyonlara ve sonucunda kısırlığa neden olabilir
Partneriniz korunmalı
Op
Dr
Yurdanur Aktan kadın hastalıkları ile ilgili sorularınızı yanıtladı
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul