Yalnız Mesajı Göster

Eşcinsellik Teşhisi Nasıl Konur Ve Tedavisi Var Mıdır

Eski 11-04-2012   #9
Prof. Dr. Sinsi

Eşcinsellik Teşhisi Nasıl Konur Ve Tedavisi Var Mıdır

mERHABA ARKADAŞLAR öncelikle şunu söylemek istiyorum ben buraya bunu yazıyorum ancak yazımı alıntı yapanlara söylemek istediğim bir şey var belki bu siteye bir daha dönemem çünkü şans eseri buldum ve şans eseri sizinle derdimi paylaşmaktayım 15 yaşındayım ve erkeklere karşı ilgi duyuyorum 1 ay önce kız arkadaşım vardı ve onunla çıkıyorduk son buluşmamızda kötü bir şey yaptığımı zannettim ve ondan soğudum içimde çok kötü bir his vardı ve acayip derecede soğudum kızla ayrılmak için sürekli bahaneler uyduruyordum ancak kız çok iyi saf ve temiz bir insandı yapabileceğim hiç bir şey yoktuu şu ana kadar 2 kişi biliyor sırrımı bir ablam birde facede tanıştığım iyi kalpli bir erkek biliyor ablama anlatırken dilim tutulmuştu ve bir kaç süre geçtikten sonra bunun bana hastalık olduğunu söylemişti eğer erken zamanda engellenemezse kötü bir durum alıcağını söylemişti bunu psikoloğa giderek sana ilaç yardımı vs yaparak düzelte bileceğini söylüyordu ancak benim elim kolum çok bağlı ve aileme asla ve asla söylemem bu durumu eğer doktor ilaç verirse ben nereye saklar ve kullanırım birde bunu düşünüyorum anneme söylersem herşeyi kötü yana çeker ve üzerime gelmeye başlar ve bunu babamada söyle her geçen gün bu hastalık aklıma gelince ölmek için çabalıyorum şu sıralar araştırma yaptım ve Din ile ilgili bunun bir sınav olduğunu ve bu hastalığın günah olduğunu öğrendim ancak bunu istemeyen ve tövbe eden kişileri her zaman daima Allah günahlarını afedermiş bir sınav içinde olduğunu düşündüm şu an bu yazıyı okuyandan çok ama çok teşekkür ediyorum yüzlerce sıkıntım var ama buraya geçip size anlatamam ve başınızı şişiremem yardımlarınızı aramaktayım ve bi çözüm yolu istiyorum yeter artık nefret ediyorum kendimden ben artık kızları sevmek istiyorum yeterrrr
Alıntı Yaparak Cevapla