Yalnız Mesajı Göster

Eşcinsellik Teşhisi Nasıl Konur Ve Tedavisi Var Mıdır

Eski 11-04-2012   #13
Prof. Dr. Sinsi

Eşcinsellik Teşhisi Nasıl Konur Ve Tedavisi Var Mıdır

hayat malesef bize seçim şansı vermiyor Ben 18 yaşındayım ve kendimi bildim bileli erkeklere ilgi duyuyorumBazen komşumun oğluna bazense amcama dayıma Kabul etmiyorum hiç bir zaman defalarca yemin ettim,inkar ettim ben gay değilim dedim Ama olmuyor işte gerçekler hep bir yerden yakalıyıp acıtıyor işte Ben idealleri olan,hayalleri olan ve hayat boyu kusursuz olmayı istemiş biriyim Ama gelin görünki ben bir gayimVe bu benim en büyük kusurum Ailem ve herkes benle gurur duyuyor seviliyorum Ama kimse bilmiyor bu sırrımı Kendim bile kimliğimi inkar etmişken başkaları nasıl bilsin? Fake hesaplar açıp kendime benim gib,i olan insanlarla kısa sevişmeler yasıyorum sanal alemde Sadece bukadar Ne bir ilişki yaşadım nede aşık oldum bir erkeğe Kız arkadaşlarım bile oldu Hatta aşık oldum bazen Ama hiç biri bir erkeği hayal etmekten daha büyük bir zevk vermiyordu Yıllar sonra çok başarılı bir doktor olucağımKariyerine düşkün ve kariyer için herşeyi yapabilecek bi doktor Gay olduğumu hayat boyu inkar edeceğim ben ölene dek
Alıntı Yaparak Cevapla