11-04-2012
|
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Eşcinsellik Teşhisi Nasıl Konur Ve Tedavisi Var Mıdır
merhaba ben 'ebette tedavisi vardır bi psikoloğa görünün ' diye başlayan yazıyı yazan kişiyim öncelikle şunu söylemek istiyorum yakınınızdan biri eşcinselse eğer onu suçlamayın bu onların suçu değil onlar bu hayatı seçmedi belki de onları anlamayarak, suçlayarak, toplum dışına iterek biz bu hale getirdik hiç kimse böyle bir hayatı olsun istemez bir kanser hastasına niye kanser oldun diye kzmak gibi birşey bizimkisi niye onları anlamaya çalışmıyor, onlara destek olmuyor da oları hep suçluyoruz? onların yerinde biz de olabilirdik söyler misiniz, böyle bir durumda ailemizin, yakınlarımızın, en sevdiklerimizin bize hastalığımızın tek sorumlusunun biz olduğumuzu söylemeleri, biz toplum dışına atmaları ne kadar doğru??? hissettiğiniz acıyı anlayabiliyorum ama onlara bu şekilde yardımcı olamayız onları hayvanlarla kıyaslamak, zaten kendilerini dışlanmış hisseden bu insanları daha da yıkacaktır hayvanların aklı yok, içgüdüleriyle hareket ediyorlar duyguları yok onların ne hissedebilirler ki??? eğer tedavisi için canımı veririm diyorsanız eşcinsel yakınınız için onu bir terapiste götürün, ona destek olun ve iyileşeceğine onu inandırın ancak öncesinde buna siz inanmalısınız hiçkimse inanmadığı bir şeye başkalarını inandıramaz  arkadaşlar, lütfen bu siteye sürekli girin ben eşcnsel değilim ama sizlere yardım etmek istiyorum bir giren bir daha girsin paylaşımlar faydalı olabilir 
|
|
|