Yalnız Mesajı Göster

Eşcinsellik Teşhisi Nasıl Konur Ve Tedavisi Var Mıdır

Eski 11-04-2012   #23
Prof. Dr. Sinsi

Eşcinsellik Teşhisi Nasıl Konur Ve Tedavisi Var Mıdır

bütün yazıyı ve yorumları okudum bazı yorumlar dikkatimi çok çekti ve yorum yazmak istedim öncelikle EŞCİNSELLİK HASTALIK DEĞİLDİR demeliyim sanırım bu bir yönelimdir arkadaşlar Türkiye'de piyasaya çıkan bazı psikologlar pskiyatrlar (din adamları da dahil) hastalık diye tutturmuş durumdalar çünkü bizim toplumumuzda bazı inançlarımız bizi günahkar olarak nitelendirmekte bunu duyan aileler ise aa bak hastalıkmıış diyor önce sonra tedavi ederiz diyen pskologların vslerin lafına bakıp koşa koşa götürüyorlar çocuğu adamlar para kazanıyor işte fena fikir değil aslında fakat hiç araştırdınız mı bilemiyorum ama hastalık olmadığı yurtışında binlerce araştırma sonucu bilimsel olarak kanıtlanmıştır zaten yalancı eşcinsellik var bir de mesela bazı gençlerin özenmesi veya herhangi yaştaki insanların değişik şeyler denemek dolayısıyla eşcinselliği kullanması gerçek eşcinselleri karalamaktadır ben 19 yaşındayım kendimi bildim bileli eşcinselim küçüklüğümde tacize uğramadım büyük travmalarda yaşamış değilim sadece kendimi farkettiğimde (15 yaşında )bunalıma girdim herkes gibi kabullenme süreci başlamıştı benim için kendimle savaştım resmen yok olamaz hayır hata yapıyorum hemcinslerimden uzak durursam düzelir karşı cinsle iletişim kurayım vs vs vs 1 seneye yakın her yolu denedim sonra kabul ettim ya ben böyleyim işte ben EŞCİNSELİM dedim hayatımın en mutlu günleri ondan sonra başladı benim için sevgililerim oldu hemcinsimden o kadar mutluydum ki hissettiğim gibi yaşamak o kadar güzeldi ki hala da öyle şuan bir sevgilim var 1 yıldır beraberiz ikimizde çok mutluyuz bizi üzen tek şey dışlanmak sadece ilerde yaşayacağımız zorluklara alıştırdık sayılır kendimizi aileler duyarsa diye önlemler almaya başladık hatta bu ailelerimiz içinde zor olur eminim ve bizim gibi olan bir çok arkadaşımız var ancak geçen aylarda maalesef ailesi öğrendiği için şiddet görmeye başlayan bir arkadaşımızı kaybettik içimiz kanağlıyor hergün onu anıyoruz artık bazen korkularımız büyüyor ama sevgi herşeyi kolaylaştırıyor emin olun kendinizi gruplandırmayın insanlardan ayırmayın bunu size veren Allah değil mi ? benim inancım da korkumda çok büyük dinime de gayet bağlı bir insanım sağdaki soldaki safsatalarla eşcinseller şöyle olur böyle olur inançsız olur sapık olur uyuşturucu kullanır vs genellemelerine kanmayın hetero olup uyuşturucu kullanan inançları olmayan hatta bir sürü tecavüz olaylarıda var onlara bakıp heterolar böyle olur diyebiliyor musunuz?

son olarak arkadaşlar kalbinizi dinleyin ben buyum şuyum diye bakmayın insana insan olarak bakın aileler için de şunu diyebilirim ki çocuğunuzu öğrendiğiniz zaman mutlaka ama mutlaka tek bir ağızdan kaynaktan değil bir çok kaynaktan araştırın her kaynağa inanmayın pskoloğa mutlaka götürün ancak tedavi amaçlı değil hem çocuğunuzun size karşı tedirginliği , hem sizin bu olaya şaşkınlığınızı endişelerinizi çözmek için gidin onu eve kapatıp telefonunu aldığınızda onun kalbi ruhu değişmeyecek evlatlarınızın ölmesi veya intihara kalkışmasından daha sağlıklı olacaktır emin olun oturup konuşmak zor değil iki tarafında birbirini anlaması önemli sizin kadar onunda desteğe ihtiyacı var emin olun

Alıntı Yaparak Cevapla