Yalnız Mesajı Göster

Eşcinsellik Teşhisi Nasıl Konur Ve Tedavisi Var Mıdır

Eski 11-04-2012   #30
Prof. Dr. Sinsi

Eşcinsellik Teşhisi Nasıl Konur Ve Tedavisi Var Mıdır

Eşcinsel olup kurtulmak isteyenler okusun:

Ben de eşcinselim Bir erkeğim, ve bir erkeği seviyorum Bir erkeği sevdiğim için tedavi olmayı filan asla düşünmem Yatak odamda ne yaptığım sadece beni ilgilendirir, kim sevdiğim de "sizi tedavi edebiliriz" diyen doktor kılıklı para simsarlarına sakın kanmayın Sizin tedavi edilmesi gereken birşeyiniz yok Asıl, size bu şekilde suçlu hissettirdiği için, toplumun tedavi edilmeye ihtiyacı var En başta kendinizi sevin, hemcinsinize ilgi duymak bir suç değildir Unutmayın, "eşcinsellik"ten kurtulmak demek, bir anlamda kendinizden kurtulmak demektir Ne siz kendinize böyle bir kötülüğü yapın, ne de kimse sizden böyle birşeyi istemesin Eşcinselliğinizle barışın ve kendiniz gibi arkadaşlar edinin Televizyonda gördüğünüz eşcinsel tiplemeler kendinizi kötü hissettirmesin, onlar gibi olmak zorunda değilsiniz Binbir türlü insan olduğu gibi, binbir türlü eşcinsel vardır

Eşcinsel oğlu/kardeşi/akrabası olup kurtulmak isteyenler okusun:

Ondan beklentileriniz yüzünden onun hayatını berbat etmeyin Toplum yapısı bugün eşcinselliği ayıplıyor ve dışlıyor Sizin göreviniz, eşcinsel oğlunuzun, kardeşinizin yanında olmaktır O böyle bir toplumda yaşarken, kendine olan özgüvenini ve özsevgisini kaybetmemesi için sizin desteğinize ihtiyacı olabilir Siz de toplum gibi onun karşısında olmayın, onun yanında olun Gözü cebinizde olan "tedavi ediciler"e kanmayın, hem paranız hem mutluluğunuz gider Dünyada artık eşcinsellik normal kabul ediliyor Doğada eşcinselliğin bazı faydaları olduğu keşfediliyor ve farklı hayvan türlerinde de eşcinsellik gözleniyor Biraz araştırın, durumun kaygılandığınız kadar kötü olmadığını görün

Son olarak, ülkemizde eşcinsellerin kurdukları dernekler var KaosGL ve Lambdaistanbul gibi Buralardan destek almaya çalışın

ben sizi seviyorum, siz de kendinizi sevin

sevgilerle

Alıntı Yaparak Cevapla