Konu
:
Eşcinsellik Teşhisi Nasıl Konur Ve Tedavisi Var Mıdır
Yalnız Mesajı Göster
11-04-2012
#
50
Prof. Dr. Sinsi
arkdaşlar bu yazımı okuyun çok işinize yarayacak
alternatif tıp uygulamalarıyla 1-2 seansda duygularınızı değiştirmeniz mümkün ama bunu yapmadan önce kararını çok iyi alıp kendinizi eşcinsellikten soyutlamalısınz
ben burdaki ve bu yazıları okuyan eşcinsellerin çektiklerini çektim evet çok canım yandı çok üzüldüm mutlu oldummu evet bazen
ama ailenizi çevresini ilerideki hayatınızı ve yaşlılığınızı düşünürseniz buna bi son nokta vermelisinz
biliyorum bunu okurken içinize birşey oturuyor üzülüyorsunuz
dua edin bol bol düzelmek için gerçekten isterseniz olucaktır ve birde şu değişim tedavisine gelelim bioenerji metaterapi yöntemleriyle çakralarınızı açarak küçük uygumalarla sizin bile farkketmediğinz değişmler oluşuyo bu işi iyi yapan birisine gitmelisinz
BİOENERJİ ve METATERAPİ arkadşlar ben gitmeden önce böle bir karar verdiğim gün değişmeye başladım tam anlamıyla erkeklerden hoşlanırken artık cinsel anlamlarda kadınlara bakmaya başladım gittikten sonrada erkekler midemi bulandırmaya başladı ve yavaş yavaş oluyo evet birisini görünce hoşunuza gidicek ama tiplemesi hoşunuza gidicek daha fazlası olmucak ve gün geçtikte bu gel gitler ortadan kalkıcak yavaş yavaş sahiplenme duygusuna sahip olucaksınz ve kendinizi güçlü hissedceksinz sonra Allahında izniyle bi kızdan hoşlanablrsiniz
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul