Yalnız Mesajı Göster

Eşcinsellik Teşhisi Nasıl Konur Ve Tedavisi Var Mıdır

Eski 11-04-2012   #53
Prof. Dr. Sinsi

Eşcinsellik Teşhisi Nasıl Konur Ve Tedavisi Var Mıdır

Selam Millet

Bende erkek escinselim 21 yasin dayim ve allaha sükürler olsun ki hiiic erkeklerle daha iliski yasamadim Aslinda yasamak tatmak isterdim ama inancli allah korkusu olan biri oldugum icin hic yapamadim korktum hep! bazen aziyorum yapmak istiyorum ama ne is ise yapmiyorum ve allah eger bir erkek altina yatmayi veya altima bir erkek almami yazdiysa insaallah siler bozar onu!

Ben bu degil bu bana allahin vermis oldugu bir imtihan bunu benim basarmam lzm diyorum sabir ile dua ile allahdan yardim istiyorum ama yinede zor zor zor dayaniyorum Su sinavi imtihani kazanayim yemin ederim size ölmeye raziyim yeterki su b*ktan kurtulayim artik Doktorlarada gitmeyi düsündüm ama gitmedim kendimde basaririm diyorum ama bir türlü olmuyor ama 1 hafta ama 2 hafta dayaniyorum sonra escinsellik yine aklima giriyor ve cikmak zaman aliyor

Inancli biri olmasam kesin yapmisdim simdiye kadar!

Kizlardanda hoslaniyorum evlenmek yuva kurmak coluk cocuga karismak istiyorum ama erkeklerden daha fazla hoslaniyorum, icimi daha cok titretiyor erkekler Kötü olan suan bir kiz benden hoslaniyor ama cikmak istiyor ama güvenemiyorum kendime her ne kadar kadinlardan da hoslansam

6 - 7 tane cocugum olsun ama escinsel olmayayim resmen ya :D

Hayatim böyle nereye kadar devam edecek hayirmi ser mi bilemiyorum ama umudumu da kesmiyorum Insaallah hic erkeklerle iliskiye girmeden ölürüm er veya gec farketmez! Müslüman olarak dogdum elhamdulillah müslüman olarakda ölmeye rabbim bizlere nasip eder insaallah Tek dilegim bu!

Alıntı Yaparak Cevapla