Konu
:
Eşcinsellik Teşhisi Nasıl Konur Ve Tedavisi Var Mıdır
Yalnız Mesajı Göster
11-04-2012
#
67
Prof. Dr. Sinsi
merhaba ben de aynı şekildeyim ama kurtulmak istiyorum olmuyor hepinizden daha acıdır ki ben bu acı gerçege 12 yaşımdan beri başladım bazen beni sevindirdi böle olmam bazen yeri geldi acıttı 12 yaşımdan 16 yaşıma dek camda erkeklere arkamı açtım benim ki sizinkinden daha acı yani şükredin biliyorum sizlerin ki de acı ama benim ki hüsran resmen normalde çok düzgün temiz kalpli iken bu beni daha kötü biri yaptı çıkarcı ve ihtiraslı olup çıktım dinsiz oldum namaz kılmıyor camiye gitmiorum ama dinimi severdim sevmez oldum ve insanları önemsemez oldum sadece gün geçirmeye baktım sabah ögle akşam boş zamanlarımda hafta sonları içi kimse yokken yaptım telefonlarda konuşmalar binlerce kişiyle çok şey yaptım sanal bile olsa bunları nasıl unuturum koskoca 4 sene erkenlige girdikten 12 yasımda tabi 3 5 gün sonra basladımı biliorum söleyin ben napıyım benim ki daha acı dil mi düsünün 12 yasımda basladım diorum 12 !!! ( bilmiyorum allah sonumu hayır etsin nasip neyse hakkımda o olsun inş kurtulurum dicem ama sanmıyorum
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul