Konu
:
Eşcinsellik Teşhisi Nasıl Konur Ve Tedavisi Var Mıdır
Yalnız Mesajı Göster
11-04-2012
#
75
Prof. Dr. Sinsi
slm 1 saatten beri yazılan saçmalıkları okuyorum eşcinsellik nedir hastalıkmıdır çaresi varmıdır vs vs bakın arkadaşlar binlerce doktorada gitseniz yıllarca bir adada'da yaşasanız bu hissi benliğinizden atamazzınız
eşcinsellik ne bir hastalık nede bir sapkınlıktır ( idrar içmek dışkı yemek sado-mazo gibi kavramlardan bahsetmiyorum ) normal bir bireyin kendi cinsinden hoşlanmasından bahsediyorum ben 4 yıldan beri çok düzgün bir ilişki yaşıyorum hemcinsimle ve aynı evi paylaşıyoruz insanın hissettiği ruhu yaşamasından güzel bir duygu yok sadece sınırları belirlemek gerek normal karı koca hayından farklı bir beraberlik yaşamıyoruz
sorun şu baskı toplumsal inançsal ve ruhsal hepsi bir araya geldiğinde kişi bocalar ve bu durumda kaçamak ayak üstü ve anlamsız birliktelikler doğar buda kişiyi aile ve toplum içerisinde bir gizlenme yalan söyleme ve olduğundan farklı görünme sürekli bir rol karmaşası ve kötü finaller
En önemli konulardan biride'ki en büyük yalnış evlenmek hiç kimsenin kendini bildiği halde karşı cinsin hayatını mafetmeye hakkı yok ben eşcinsel kaçamaklar yaşadım evlenince unuturum vaz geçerim saçmalıklarınıda unutun bunların hepsi bahane
Kendine en fazla 6 aybilemedin 10 ay mola verirsin ama mutlaka gözün hep birilerini arar tek yapmanız gereken adam gibi biriyle adam gibi isteklerini yaşamak sınırları zorlamadan Ailenizi zor duruma sokmadan ve kendinizi toplumsal olarak harcamadan adabıyla yaşayın benden söylenecekler budur
Ne intahar etmenizi gerek var nede birine sır olarak açıklamanıza,gerçek sizinle ve yaşadığınız bireyle aranızda kalsın dertleşerek rahatlamak olmaz hep bir acaba ile yaşamaktansa istediğiniz gibi yaşamak en güzeli bu hayat sizin hayatınız inandığınız sürece ve akıllı davrandığınız sürece herşey yolunda demektir herkese mutluluklar
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul