Konu
:
Cinsel Arzu Değil De Ne Bu?
Yalnız Mesajı Göster
11-04-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Cinsel arzu değil de ne bu?
Soru:
Merhaba ben 17 yaşında bir genç kızım
Şimdiki ilişkime başladığımda ona âşıktım onunda bana âşık olduğunu düşünüyordum
Aldattığına demeyelim de bir arkadaşlık sitesinde gönül eğlendirdiğine şahit oldum
Sebebini kendisi hata olarak arkadaşları da ona istediği şeyi vermediğimizin böyle bir yol seçti olarak açıkladı
Dediğim gibi 17 yaşındayım ve öpüşmek için bile erken olduğunu düşünüyorum
Pişman olacağım sonradan üzüleceğim şeyleri yapmak istemiyorum
Erkek arkadaşım bu dönemde bazı şeyleri yaşamamız gerektiği konusunda ısrarcı
Söylediğine göre daha önce fırsatı olduğu halde kimseyle öpüşmemiş bile
Bu duyguyu sevdiği kişiyle yaşamak istiyormuş
Sürekli kavga ediyoruz bu konuda
Hatta düşündüklerimizin tamamen birbirine zıt olduğunu böyle giderse ilişkimizin uzun sürmeyeceğini bile söyledi
Ben isteklerinin kendini tatmin etmesi için olduğunu düşünüyorum ama o böyle düşünmüyor
Sizce ona nasıl davranmalıyım?
Merhaba
Kesinlikle seninle aynı fikirdeyim
Bazı şeyleri yaşamak için oldukça erken bir dönemdesin
Yaşın henüz çok küçük ve erkek arkadaşının yaşını bilmediğimden biraz daha endişelendim
Seninle aynı yaştaysa bazı şeyleri yaşamanız için gerçekten çok erken diyorum ama senden daha büyükse amacı kesinlikle (seni kandırıp) cinsellik olabilir
Dahası hiçbir erkek kız arkadaşıyla olan birlikteliğinde ki özel istekleri arkadaşlarıyla paylaşmaz
Paylaşıyorsa amacı samimi değildir
Söylediğin gibi yarın pişman olacağın hiçbir eylemi bu gün gerçekleştirmemelisin
Bu aklı başındalığını sürdür ve sırf onu memnun etmek için geleceğinden tavizler verme elbette
Sırf bu yüzden ilişkiniz bitecekse emin ol bitmesi daha hayırlı olacaktır
Ve yine emin ol istemediğin şeyler için seni zorlayan bir adamı kaybetmende sandığın kadar seni üzmeyecektir
İnan bana çağ değişse bile o erkeğin yarın karşısına çıkması muhtemel bir şeyi olmaz ama senin olabilir ve o yoluna devam ederken acıda çekebilirsin
Seviyorsa seninle el ele tutuşmak bile ona fazlasıyla yetecektir
Gerisi yalan ve kandırmaca olabilir ancak
Sevgiler
Gönül Derman
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul