Konu
:
Kız Arkadaşımın Bilinmeyen Rahatsızlığı
Yalnız Mesajı Göster
11-04-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Sayın site kullanıcıları ve yöneticileri
Kız arkadaşımı şiddetli karın ağrısıyla İbniSina hastanesine kaldırdılar
O Ankarada yaşıyor bense Balıkesirde yani çok nadir görüşüyoruz
Hastaneye kaldırırlığını bana onun annesi telefonla söyledi
Nekadar üzüldüümü tahmin edemezsiniz, İbniSina Hastanesinde 3 gündür yatıyor ve oraya gittiği ilk gün bir takım testler yapılmış fakat kimse tam teşhis söylememiş birileri Apandisit demiş başka bir doktor gelip başka şeyler söylemiş ilk günü testlerle geçen kız arkadaşımın ağrısı oradada kesilmedi 3 gündür şiddetli ağrıyla, uykusuz orada bense burada
Aklımı kaçırmak üzereyim
Kız arkadaşıma yapılan testlerin ardından bugün yani 3
gün bana bir telefon geldi açtım, arayan kız arkadaşımdı ve sesi çok zayıf geliyordu zor konuşuyordu
Ona 1
5 litrelik birşey içirdiklerini tadının iğrenç oldugunu söyledi ve ardından tekrar test yapıcaklar kapatıyorum dedi ve bidaha haber alamadım ta ki ben size bu mesaji yazmadan yarım saat öncesine kadar
Telefonu açtıgımda kız arkadaşımın annesi bana kızını Kadın sağlık bölümüne taşıdıklarını hiç bişey yemesine içmesine izin vermediklerini sürekli olarak serum takılı oldugunu söyledi ve yeni taşındığı odaya kimse alınmıyordu yanında bir refakatçi yok içeri girip çıkan doktorlar varmış
Ben buradan onun yanına gidemiyorum gitsemde göremem oda beni göremez öyle sanıyorum
Lütfen bana bir yardım sever bunların ne anlama geldiğini bana söylesin o şey içirilen neydi, niye 3 gün geçmesine rağmen bir teşhis konulamadı ?
Cevaplarınızı bekliyorum iyi geceler ( lütfen birisi bana yardım etsin )
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul