Konu
:
Menüsküs Ve Diz Kıkırdak Aşınması
Yalnız Mesajı Göster
11-04-2012
#
3
Prof. Dr. Sinsi
ilk önce şunu söliyim sadece bir doktora gidipte onun dediğiniyapmak olmas yani doktorları kötülemiyorum ama onlarda insan ve hata yapabiliyorlar ayrıca hepsinin bilgisi konulara göre değişiyor
bi doktor sen iyileşemezsin bunla yaşamayı öğrenmen gerek diyorsa başka doktorlara gitmenizi tavsiye ediyorum
sana gelince arkadaşım verilen hapları aksatmadan kullan bitince yine aynı doktoruna kontrole ve hapın bittiğini söylemeye gitmelisin zaten kontrole gelince senden yine MR veya röntgen isticektir hapın etkisini öğrenmek için
ve sende kullanmanı istediği dizlik nasıl bi dizlik bi sürü dizlik var açı ayarlı dizlik var, tendon destekleyici dizlik var, patella dizlik var bunlarda kullanış amacına göre yapılmış dizliklerden bir kaçı doktorun bunlardan birini kullanmanı sölemiştir onuda aksatmadan kullanman lazım
ayrıca özeline gittiğin doktora fizik tedavi görmeme gerek varmı diye sorabilirsin çünkü genellikle bu tarz rahatsızlıklar fizik tedavi ile geçmektedir
ayrıca tedavinin de uzun süreceğini şimdiden haber vereyim
ve ne tarz egzersiz önerildiğini bilmiyorum ama ben kendi bilgilerime dayanarak sana kaçınman gereken bir kaç hareketi söliyim merdiven çıkmak , uzun süre ayakra kalmak , bağdaş kurup oturmak, alaturka tuvalet kullanmak gibi
bide duyduğum kadarıyla (fazla karşılaşmadığım bir olayı bahsediyorum) bu kıkırdak doku içine kayganlaştırıcı sıvı enjekte ediyorlar bunun adınıda vereyim sana özel doktorunla bunuda görüşebilirsin( hyalüronik asit enjeksiyonu )
şimdiden geçmiş olsun
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul