Konu
:
Kalorı Degerlerı (Besınlerın)
Yalnız Mesajı Göster
Kalorı Degerlerı (Besınlerın)
11-04-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Kalorı Degerlerı (Besınlerın)
Besin (100gr) Enerji(K
Cal) Protein (gr) Yağ(gr) Karbonhidrat (gr)
Balıklar
Alabalık 168 18
3 10
0 Yok
Kalkan 193 14
8 14
4 Yok
Levrek 93 19
2 01
2 Yok
Palamut 168 24
0 07
3 Yok
Uskumru 159 21
9 07
3 Yok
Tuzlanmış balık 305 18
5 25
1 Yok
Sakatatlar
Beyin 125 10
4 08
6 0
8
Kuzu Böbrek 105 16
8 03
3 0
9
Dalak (Dana) 104 18
1 3
0 Yok
Dil 130 18
5 05
3 0
9
Karaciğer 140 19
2 04
7 04
1
Yürek 124 15
0 05
7 01
8
Kümes ve Av Hayvanları
Tavuk 215 18
6 15
1 Yok
Hindi 160 02
4 8
0 Yok
Tavşan 162 21
0 08
1 Yok
Sülün 181 22
7 09
3 Yok
Bıldırcın 192 19
8 12
1 Yok
Yumurta 158 12
1 11
2 Yok
Sebzeler ve Baklagiller
Bakla 72 05
2 0
4 09
8
Bamya 36 02
4 0
3 07
6
Bezelye 84 06
3 0
4 14
4
Börülce 127 9
0 0
8 21
8
Asma Yaprağı 97 03
8 01
1 15
6
Yeşil Biber 22 01
2 0
2 04
8
Domates 22 01
1 0
2 04
8
Salatalık 14 0
6 0
1 03
2
Ebegümeci 48 04
4 0
6 04
3
Enginar 53 3
0 0
2 07
8
Fasulye 32 01
8 0
2 7
0
Havuç 42 01
1 0
2 10
0
Kabak 26 1
0 0
1 06
6
Karnabahar 27 02
7 0
2 05
2
Kereviz 40 01
8 0
3 08
5
Kıvırcık salata 20 01
7 0
1 04
1
Beyaz Lahana 24 01
3 0
2 05
4
Ispanak 26 03
2 0
3 04
3
Marul 14 01
2 0
2 02
5
Mantar 28 02
7 0
3 04
4
Maydanoz 44 03
6 0
6 08
5
Nane 65 5
0 01
3 07
9
Patlıcan 25 01
2 0
2 05
6
Patates 76 02
1 0
1 17
0
Soğan (Kuru) 38 01
5 0
1 08
7
Pırasa 52 02
2 0
3 11
2
Sarımsak 137 06
2 0
2 30
0
Semizotu 32 2
0 0
5 03
9
Yer elması 75 02
3 0
1 16
7
Turp 19 0
9 0
1 04
2
Kuru Fasulye 340 22
3 01
6 61
3
Nohut 360 20
5 04
8 61
0
Mercimek 340 24
7 01
1 60
1
Soya Fasulyesi 403 34
0 17
8 33
5
Bakla (İçi) 338 25
1 01
7 58
2
Barbunya 350 23
0 01
2 63
7
Meyveler
Ayva 57 0
7 0
4 15
3
Armut 61 0
7 0
4 15
3
Çilek 37 0
7 0
5 08
4
Dut 93 0
9 01
1 19
8
Elma 58 0
2 0
6 15
0
Erik 75 0
8 0
2 19
7
Greyfurt 41 0
5 0
1 10
6
İncir 80 01
2 0
4 20
4
Karpuz 26 0
5 0
2 06
4
Kavun 33 0
8 0
3 06
4
Kayısı 51 1
0 0
2 12
9
Kiraz 70 01
3 0
3 17
4
Limon 27 01
1 0
3 08
2
Mandalina 46 0
8 0
2 11
6
Muz 85 01
1 0
2 11
6
Portakal 50 1
0 0
2 12
3
Şeftali 38 0
6 0
1 09
7
Üzüm 67 0
6 0
3 17
3
Vişne 60 01
2 0
3 14
4
Süt ve Süt Ürünleri
Yağlı B
Peynir 289 22
5 21
6 Yok
Kaşar Peyniri 404 27
0 31
8 01
4
İnek Sütü 61 03
3 03
3 04
6
Koyun Sütü 108 6
0 7
0 05
4
Yoğurt 63 05
3 01
6 7
0
Et ve Et Ürünleri
Sığır eti 225 19
4 15
8 Yok
Dana eti 156 19
7 8
0 Yok
Koyun eti 247 16
8 19
4 Yok
Pastırma 250 29
5 13
9 Yok
Salam 450 23
8 38
1 01
2
Sucuk 452 21
4 40
8 Yok
Baharat ve Tat Vericiler
Defne Yaprağı 313 07
6 08
4 75
6
Dereotu (Kuru) 253 20
0 04
4 56
0
Hardal 470 25
0 29
0 35
0
H
Cevizi 525 06
4 36
3 50
0
Karabiber 255 11
0 03
3 65
0
Kırmız Biber 318 12
0 17
3 57
0
Kekik 275 09
1 07
4 64
3
Kimyon 375 18
0 22
3 44
2
Tarçın 260 4
0 03
2 80
0
Susam 590 26
5 55
0 09
4
Zencefill 350 09
1 06
1 71
1
Unlu Mamüller
Bisküvi 462 05
4 16
0 74
5
Buğday unu 365 11
8 01
1 74
7
Bulgur 357 10
3 01
2 78
1
İrmik 371 11
4 0
9 77
0
Makarna 370 12
5 01
2 75
2
Pirinç 363 06
7 0
4 80
4
Tatlılar
Bal 315 0
3 Yok 78
4
Dondurma 193 04
5 10
6 20
8
Çikolata 550 09
3 36
0 51
3
Reçel 275 0
6 0
5 70
0
Helva (Tahin) 516 10
5 30
0 53
5
İrmik Helvası 302 03
8 12
5 43
6
Şeker 384 Yok Yok 99
5
Muhallebi 173 05
1 03
8 29
8
Sütlaç 140 03
4 02
7 38
0
Kadayıf 290 04
3 10
0 47
0
Şöbiyet 300 03
5 08
5 45
0
Çerez ve Kuru Yemişler
A
Çekirdeği 560 24
0 47
3 20
0
Badem 600 18
6 54
2 19
8
Ceviz 650 15
0 64
0 15
8
Fındık 634 12
6 62
4 16
8
K
Çekirdeği 610 30
1 50
0 10
0
Kestane 194 02
9 01
5 42
0
Kuru İncir 274 04
3 01
3 70
0
Kuru Kayısı 260 5
0 0
5 66
5
Kuru Üzüm 290 02
5 0
2 77
5
Şam Fıstığı 600 19
5 54
0 19
0
Diğer Besinler
Et suyu tableti 120 20
0 3
0 5
0
Ketçap 106 2
0 0
5 25
0
Salata sosları 450 Yok 50
1 02
5
Salça 98 02
7 0
4 21
4
Sirke 13 Yok Yok 6
0
Turşu 10 0
6 0
2 2
0
Yeşil zeytin 144 01
5 13
5 02
8
Siyah zeytin 207 01
8 0
2 2
0
Zeytinyağı 884 Yok 100
0 Yok
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul