11-04-2012
|
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Soru Sormadan Once Okuyun! En Cok Sorulan Sorular Ve Cevaplari Burada!
Soru Sormadan Once Okuyun! En Cok Sorulan Sorular Ve Cevaplari Burada!
Soru : TPS nedir?
Hotbird uydusunda yayin yapan, icersinde meshuuur Multivision Kanallarinin da (11662 V 27500 3/4 ) yer aldigi Fransiz Digital Platformudur Forumda en cok adi gecen kanallar multivision kanallari olsa gerek, nedenini aciklamaya gerek yok sanirim
Soru : Bu forumda sikca adi gecen, POLSAT denilen kanallar hangileridir? Polsat kanallarinda, Auto Update islemi nasil yapiliyor? Bu kanallari bir turlu acamiyorum
Polsat Cyfrowy Paketi, 13° East Hotbird uydusunda yayin yapan Polonya Digital Platformudur
Frekanslari: 12322 H 27500 3/4 , 12360 H 27500 3/4
Cihazinizda dogru ve uygun emu yazilimi yukluyse eger, Polsat Paketinde yayin yapan herhangi bir kanalin uzerine gelin, AutoUpdate(au) yazisi cikar, yaklasik 15-20 sn sonra kanal acilir Eger actiginiz kanal uzerinde au yapmaz ve kanal acilmaz ise, polsat paketindeki kanallarda teker teker deneyin, mutlaka acilacaktir
Soru : Emu nedir? Bu yazilim ne ise yarar?
Emu: public (acik) edilmis olan sifreli yayinlarin, modüle ihtiyac olmadan izlenebilmesini saglayan ve receivera yuklenen yazılımlardir modüllerin yapacağı işlemi emu yazilimlari sayesinde, receiverlar kendileri yaparlar Bu yazilimlari receivara yuklediginiz zaman, kanal sifrelerini(keyleri) girebilmeniz icin, cihazin Menusune, Key Sayfasi eklenir Sifreli yayin yapan kanalar, sifre degistirdigi zaman cihazinizin key sayfasina girerek, yeni keyleri yazmaniz gerekir
(ben emu memu falan anlamam, sifreli kanalda izlemiyorum zaten, yorma beni kardesim diyorsaniz , emu sizin isinize yaramaz, unutun gitsin )
Soru : Key girme sayfasina nasil ulasabilirim?
Key Sayfasina ulasmak icin (Tum Kyoto Modeller İcin Gecerlidir) :
Kumandanizla MENU -- > CİHAZ BİLGİSİ -- > OK --> İNFO yapin
Soru : Emuyu (patchi) nasil acip kapatabilirim?
Emu(Patch)yu ACIK/KAPALI hale getirmek icin:
Kumandanizla "Menu->CİHAZ BİLGİSİ->OK->İNFO->AUDİO-->EXİT"
Soru : Emu yazilimini yeni yukledigim halde sifreli kanallarin hic birisini izleyemiyorum? Ne yapmaliyim?
Emu yazilimini yukledikten sonra, emuyu AKTİF hale getirmeniz gereklidir, aksi takdirde sifreli yayinlari izleyemezsiniz
Emuyu aktif hale getirmek icin:
Kumandanizla "Menu->CİHAZ BİLGİSİ->OK->İNFO->AUDİO-->EXİT" yapin  
Bu islem bir kereye mahsustur Bu islemin tekrari emuyu pasif hale getirir
Soru : Kyotonun şu tarih itibari ile Emu yazilimi olan modelleri hangileridir?
Su anda kyotonun emu yazilimi olan modelleri:
9600 DCI , 9900 D (-), 9900 DCI (-), 9910 D, 9910 DCI,12500 DCI,12700 DCI modelleridir
|
|
|