|  11-04-2012 | #1 | 
	| 
Prof. Dr. Sinsi
 | 
				  Mustafa Kutlu'nun Uzun Hikayesi 

Mustafa Kutlu'nun Uzun Hikayesi 
 Mustafa Kutlu'nun en sevilen eserleri arasında sayılan Uzun Hikâye sinemaya uyarlandı
  Osman Sınav'ın yönettiği, Kenan İmirzalıoğlu, Altan Erkekli, Tuğçe Kazaz gibi isimlerin oynadığı film seyirciyle buluşuyor! 
 Başrollerini Kenan İmirzalıoğlu, Altan Erkekli, Güven Kıraç, Zafer Algöz, Tuğçe Kazaz, İsmail Hakkı Ürün, Kürşat Alnıaçık ve Erkan Avcı'nın paylaştığı film 1940′lı yıllarda ufacık bir çocukken dedesiyle Bulgaristan'dan göç ederek Eyüp'e yerleşen Ali'nin (Kenan İmirzalıoğlu) hayatını konu ediniyor

Mustafa Kutlu'nun en sevilen eserleri arasında sayılan Uzun Hikâye kitap olarak yayınlandığı günden beri hiç eksilmeyen bir ilgi ile takip edilmiş ender kitaplardan

Uzun Hikâye çok satanlar listesinde olmadı ama hep "satanlar listesi"nde kalıcı oldu

Kültür Edebiyat Sitesi izdiham
  com "Uzun Hikâye"nin yazarı Mustafa Kutlu'ya gösterim öncesi görüşlerini sordu    Mustafa Kutlu "Ağlayabiliyorsak, demek ki hâlâ yaşayan bir kalbimiz var  " dedi  İşte izdiham  com sitesinin yaptığı kısa söyleşi    
 Film bu hafta gösterime giriyor, ne düşünüyorsunuz?

Osman Sınav'a bu projeyi 10 sene evvel verdim
  Sonra da "Ne yaptın?" diye hiç sormadım  Osman Sınav çok sanatçı bir çocuk    
 O zaten güzel işler yapar, eminim çok güzel bir film olmuştur
  Olmuştur, diyorum çünkü henüz filmi izlemedim  Galaya da gitmedim, bunu da yanlış aksettirenler oldu, ben sinemayı çok severim  
 8 yaşından beri sinemaya gidip film izlerim ama rahatsızlığım nedeni ile kapalı mekânda duramıyorum
  Gitmeme nedenim budur  
 Ne zaman izleyeceksiniz filmi?

DVD'si çıkınca çocuklarımla beraber evde oturup izleyeceğim inşaallah
  Ben de bekliyorum çıkmasını  
 Galaya gidenler size anlattılar mı, ne düşünüyorlar?

Galaya gidenler "muhteşem" diyorlar

Osman zaten çok başarılı bu konularda

Kenan da "Hayatımın rolünü oynadım
  " diyor  
 Filme giden herkes ağlamış, filmi ağlayarak izlemişler

Bu da hâlâ kalbimizin yaşıyor olduğunu gösteriyor

| 
	|  |   |