Yalnız Mesajı Göster

Trunçgil Rüya Tabirleri 3.1.0 İndir

Eski 11-04-2012   #12
Prof. Dr. Sinsi

Trunçgil Rüya Tabirleri 3.1.0 İndir

ablam yine ben

rüya yorumların çıktığından ilk sana yorumlatıyorum rüyalarımıbi önceki rüyada yorumladığın gibi maddi sıkıntılar bu ay oldukça fazla

herneyse sana iki rüya yazacağımbunları brer gece arayla gördümbu aralar içimde bir iş deşikliği yapma istediği varbilinçaltıda olabilir rüyalarım

1rüyaböyle bir yerdeyiz15-20 kişi belki daha fazlabi yere gireceğizkapıda görevliler varsınırlı sayıda insan alıcaklarmışkapının biri açılıyorherkes koşmaya başlıyorbende koşuyorum ve ben geçiyorum kapıyı kapatıyolarsonra ikinci kapı onuda açıyolarbi odaya çıkıyor kapıodada bilgisayarlar var sıralanmış yanyanaher kapıdan geçen bir bilgisayarın başına otuyorben tam bir sandalye tutuyorum ama oturamadan bir erkek gelip oturuyor ben ayakta kalıyorum

2rüya eskiden staj yaptığım bankayı görüyorumben çalışırken 2katlıydı banka ama şuan tek katlırüyamda akşam böylebankaya girmek için önüne gidiyorum,kapıyı açıyorum etraf karanlıkmerdivenerden çıkıp üst kata geliyorumniye kimse yok bu bankada diyorumsonra bir görevli geliyor ışığı yakıyordiyorumki geçmi kaldım yoksahani siz gidin ben çalışacağım diyorum

Alıntı Yaparak Cevapla