Yalnız Mesajı Göster

Uçuş Fobisi Yaşayanlar İçin Soru Ve Cevaplar

Eski 11-04-2012   #2
Prof. Dr. Sinsi

Uçuş Fobisi Yaşayanlar İçin Soru Ve Cevaplar

erhaba,

Benim sorunum ucus fobisi ilk kez ucaga binene kadar boyle bir fobimin oldugunu bilmiyordum Daha biner binmez korku basladi , alan cok kisitli geldi ve yukselmemizden itibarende hep dusucegimizi dusundum yerimden kalkip wc ye gitmek istedim ve acikcasi hic oturmak istemedim sonrasinda bikac kez daha bindim ve her defasinda ayni korkuyu yasadim 1 bucuk yildir ABD de yasiyorum ve buraya nasil geldim tahmin edersiniz Ocak ayinda Tr ye gidicem , simdiden korku basladi ve yenmem icin hemen hemen hergun ucus guvenligi ile ilgili yazilari okuyorum ,simdide buraya uye oldum belki yenmem icin yardimci olabilleceginizi dusundum Ocak ayinda olacak ucusum ve bu yuzden korkum dahada fazla cunku kis mevsimi Bu kis son 1000 yilin en soguk kisi olacagi soyleniyor ve buda bolbol turbulans demek oluyor turbulans aninda inanilmaz korkuyorum herseyi deniyorum, kitap okumak, uyumaya calismak , yanimdaki ile konusmak ama kesinlikle ise yaramiyo Sakinlestirici ilaclarda keza oyle bi ise yaramiyor Hep aklima kotu senaryolar geliyo ya ucak okyanus uzerinde ucarken arizalanirsa , ya hava sartlarinin kotulugunde inis sirasinda sorun olursa vs
Korkuyu yenmemde bi nebze yardimci olursaniz cok memnun olurum

Alıntı Yaparak Cevapla