Konu
:
Sagopa Kajmer Kits Albümü Şarkı Sözleri
Yalnız Mesajı Göster
11-03-2012
#
3
Prof. Dr. Sinsi
Düşersem Yanarım
1
Bölüm
Yine o Kirli Dram Setlerimin içindeyim ben Ve hayatımın en güzel parçasıyım Kırıklarının alçısıyım Affın olsun Hain darba Yediğim darbelerle sığındım Rabba 365 Gün 52 Berbat Hafta Ağıtlarım her hafta en büyük destekler çıkarsızlıktan Ötürü lafta
Ben Aklımı Dile Düşürdüm Kapalı kapıdan kafamı çıkarıp kafayı üşüttüm Yüzüne okkalı Cümleler üfürdüm Hey yabancı ben Zaten yıllardır içime Dönüktüm parlayan bir alev Gibi görünürdüm ama sönüktüm
Hayat Bir Bot ve Bot çevresi Dolu büyük beyaz köpek balığı diptekiler iştahla düşünür Tepede duran azığı
Rüyalarımın öldüğü yerde uyudum ve Yine Bot Battı ilk rıhtım Ben battım ah tahtım Vay bahtım
dudaklarım kanayana kadar yapmak istediğim işte bu Rap Benimle Ol Hep
Ölmek üzere olan dünyada bir ölümlü yaşar mahlası kaf kef dualarım vesvası hannası eder def
Nakarat
İncecik ip üzerine koca ayaklar bindi nefsim içine sindi kirpiklerim titremekte korkularımdan düşersem yanarım
O kadar içime sindimki vinç getirsen kalkmaz başım
Yoo Gömün burda Canlı Naaşım iç çekmekten düşünmekten ağırdı saçım Düşersem Yanarım
2
Bölüm
Vicdan bir güneş gibi parladıkça ısınır için geçen vakti bir zamanlar adını koyduk ne için çünkü gelen gider makbuludür kısası ziyaretin bana müsaade sana rast gelsin budur hikayemiz
Takdir buyur kış bulutlarım kadar doluyum rabbım bir ağlasam dolar taşım seller alır bahçem bağım yükseldikçe nefesi kesilir yanlız kalır dev dağım aramadıkça düşman buldum hasım solum sağım
Cehennmede soğuk bir gün boğuk bir Adam donuk bir surat bekle gelir bir gün beklediğin murat bazılarına gül dikenicesine batar rahat nefret edercesine yaşar hayat buyur mezara yat
Soğukluk içime hükmedince güneşim buz adası şömine pervane misali sagonun aşkı
sessizliktir içimden geçirdiklerimin sedası duymakta olduğun engin sözler derin denizlerimin dalgası
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul