11-04-2012
|
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Arkadaş... Dost... Sevgili... Sizinki Hangisi? - Hıncal
Arkadaş  Dost  Sevgili  Sizinki Hangisi?
Sevgililer Gününün simgeleri var En önemlisi  Sabah gözlerini açtığında, sevgilinin ilk gördüğü yüz sizinki olmalı Sevgilisinin balkonu dibinde sabahlayan Romeolar ve de hatta Jülietlerler dolu tarih, bu yüzden  Sevgili, Sevgililer Günü sabahında ilk sizin yüzünüzü görürse öyle bir karşılık verirmiş ki aşkınıza  
İkincisi çikolata  Sevgiliye çikolata armağan edilir bu günde Kalp şeklinde kutular, kalp şeklinde madlenler bir sanayidir Batı dünyasında Üçüncüsü kartpostal  Sevgiliye bir kartpostal vermek, bu kartpostala duygularını dökmek  Güzel lafla  Güzel şiirlerle  
Dördüncüsü kırmızı gül  Sapı uzun bakara gülü  Kan kırmızı renkli  
Bir tek tane  
14 Şubat Dünya Sevgililer Günü  
Sevenlerin, sevmekten korkmayanların  Sevginin güzelliğini doya doya yaşayanların  
Benim günüm Bizim günümüz 
Çünkü hepinizi çok seviyorum!  
Bir sevgi insanı olan Hıncal Uluç'un aşk ve sevgi üzerine yazdığı yazılarını bir araya getirerek, yüreğinde sevginin sıcaklığını hissedenlere ufacık bir armağan sunmak istedik
Kavgaları, kıskançlıkları, öfkeyi, nefreti, tüm kötülükleri bir kenara bırakın Sevgilinize yüreğinizi açın, onu ne kadar çok sevdiğinizi çekinmeden gösterin Korkmadan "Seni seviyorum," deyin Yalnızca bir gün değil, her gün Çünkü sevgilinize vereceğiniz en büyük ve en değerli hediye Sevgi'dir
Tüm sevenlerin ve sevilenlerin her günü Sevgililer Günü olsun!