11-03-2012
|
#1
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Çin Mutfağının Sırları Kitabının Özeti
Çin Mutfağının Sırları
Deh-Ta Hsiung, Çin mutfağı ile ilgili bir ömürlük bilgisini, başarılı bir şekilde evde en sevdiğiniz yemekleri yapabilmeniz için sizlerle paylaşıyor Tek bir basit yemekten, detaylı ve görkemli bir şölene kadar  
Açıkçası, mükemmeliği yaratan ele geçirilmesi zor sırları açığa vuruyor
Bu kitap, otantik Çin restoran mutfağına damgasını vuran zor yakalanan tatlar, müthiş kıvamlar, kokular, renkler ve şekillerin uyumlu birleşimini yaratabilmeniz için gerekli her aşamayı size gösteriyor
Deh-Ta Hsiung, İngiltere'deki en önde gelen Çin mutfağı otoritesidir
Şu ana kadar yemekle ilgili bir düzineden fazla basılmış kitabın yazarıdır
Aynı zamanda dünyaca tanınan bir eğitmendir Londra'daki Ken Lo
Çin Mutfağı Okulu'nda ve İngiltere, Fransa, İrlanda, Finlandiya, hatta Hindistan'a kadar birçok yemek okulunda da sürekli olarak eğitimler vermiştir
Yazar : Deh-Ta Hsiung
Yayınevi : Elips Kitap
Sayfa Sayısı : 192
Etiket Fiyatı : 35,00 YTL
Basım Tarihi : Mayıs 2008
|
|
|