Yalnız Mesajı Göster

Borş Rus - Mutfağı Tarifi

Eski 10-29-2012   #2
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Borş Rus - Mutfağı Tarifi



Borş Çorbası Tarifi

Malzemeler

Yarım lahana, 2 adet havuç, 1 büyük soğan, 3-4 adet domates, 350gr etli kemik, 2adet patates,bir kepçe sıvı yağ, 7 bardak su

Yapılışı

Eti yağda iyice kızartın, yemeklik doğradığınız soğanları ekleyin pembeleştirin, rendelenmiş domatezi ekleyin domatesler suyunuçeksin, küpküp doğradığınız patatesleri ekleyin, rendelenmiş havuçlarıekleyin, ince ince doğranmış lahanayıda ekleyin, 7 bardak suyunu ekleyip kaynadıktan sonra kısık ateşte 1saat pişirin afiyet olsun

Alıntı Yaparak Cevapla