Konu
:
İskandinav Çorbası Tarifi
Yalnız Mesajı Göster
İskandinav Çorbası Tarifi
10-29-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
İskandinav Çorbası Tarifi
İskandinav Çorbası Tarifi
Dr
Gürkan Kubilaydan özel tarif
KABIZLIK PROBLEMİ OLANLAR İÇİN İSKANDİNAV ÇORBASI
Malzemeler;
1/4 FİNCAN ŞEKER
1/2 FİNCAN KURU KAYISI
1/2 FİNCAN DİLİM ELMA
1/2 FİNCAN KURU ERİK
1/2 FİNCAN KURU KIZILCIK
2
5 FİNCAN SU
1/2 FİNCAN PORT
SUYU
1/2 FİNCAN ÜZÜM SUYU
1/2 FİNCAN KİRAZ
1/4 FİNCAN LİMON SUYU
Hazırlanışı;
TÜM KURU MEYVELERİ, ÜZÜM SUYUNU VE NORMAL SUYU
YAKLAŞIK 8 SAAT KISIK ATEŞTE PİŞİR
SERVİS ETMEDEN ÖNCE
PORTAKAL VE LİMON SUYU İLE
KAHVERENGİ ŞEKERİ EKLE
ÇORBA VEYA TATLI OLARAK İKRAM EDİNİZ
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul