Yalnız Mesajı Göster

İskandinav Çorbası Tarifi

Eski 10-29-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

İskandinav Çorbası Tarifi



İskandinav Çorbası Tarifi

Dr Gürkan Kubilaydan özel tarif
KABIZLIK PROBLEMİ OLANLAR İÇİN İSKANDİNAV ÇORBASI

Malzemeler;
1/4 FİNCAN ŞEKER
1/2 FİNCAN KURU KAYISI
1/2 FİNCAN DİLİM ELMA
1/2 FİNCAN KURU ERİK
1/2 FİNCAN KURU KIZILCIK
25 FİNCAN SU
1/2 FİNCAN PORT SUYU
1/2 FİNCAN ÜZÜM SUYU
1/2 FİNCAN KİRAZ
1/4 FİNCAN LİMON SUYU

Hazırlanışı;
TÜM KURU MEYVELERİ, ÜZÜM SUYUNU VE NORMAL SUYU
YAKLAŞIK 8 SAAT KISIK ATEŞTE PİŞİR
SERVİS ETMEDEN ÖNCE
PORTAKAL VE LİMON SUYU İLE
KAHVERENGİ ŞEKERİ EKLE
ÇORBA VEYA TATLI OLARAK İKRAM EDİNİZ

Alıntı Yaparak Cevapla