Konu
:
Tavuklu Yerelması Çorbası Tarifi
Yalnız Mesajı Göster
Tavuklu Yerelması Çorbası Tarifi
10-29-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Tavuklu Yerelması Çorbası Tarifi
Tavuklu Yerelması Çorbası tarifi
Malzemeler:
- 1 adet patates
- 1 adet havuç
- 3 adet yer elması (orta boy)
- 1 tavuk budu
- 4 su bardağı su
- Yarım çay kaşığı kişniş
- Tuz, karabiber,
Yapılışı:
1- Tavuk budu 4-4
5 su bardağı su ile haşlanır
Kemiğinden ayırılıp didiklenir
2- Havuç, yerelması ve patates rendenin ince tarafıyla rendelenir
Bir tencereye yağ ilave edilip hafifçe kavrulur
3- Kavrulan sebzelerin üzerine, tavuk suyu ve etleri ilave edilir
Kişniş, karabiber ve tuz da eklenip pişmeye bırakılır
,
4- 15 dakika kadar pişirilen çorba servise hazırdır
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul