Konu
:
Napoli Usulü Çorba
Yalnız Mesajı Göster
Napoli Usulü Çorba
10-29-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Napoli Usulü Çorba
NapoLi Usulü Çorba
Malzemesi:
250 gr
kemik
1,5 litre su
2 adet defne yaprağı
250 gr
kuşbaşı et
1 soğan
1 demet maydanoz
200 gr
ince makarna
2 çorba kaşığı domates salçası
1 çorba kaşığı margarin
Hazırlanışı:
Kemikleri bol su altında yıkayın
Tencereye koyduğunuz kemiklere suyu ilave ederek kaynatın
Soğanı soyun
Dörde bölün
Maydanozu yıkayın ve ince ince kıyın
Kemikleri sudan çık ve kemik suyunun içine kuşbaşı eti atarak bir süre pişirin
Sonra soğanı defne yaprağını ve maydanozu atarak etleri iyice pişirin
Diğer tarafta 1 kg
suyu başka bir tencerede kaynatın
İçine tuz katın ve makarnayı atarak haşlayın
Sonra suyunu süzün ve soğuk sudan geçirdikten sonra, et suyunu ilave edin
Çorbaya margarin ve domates salçası ilave edin
10 dakika kaynattıktan sonra sıcak olarak servis yapın
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul