Konu
:
Yumurtali Konsome Tarifi
Yalnız Mesajı Göster
Yumurtali Konsome Tarifi
10-29-2012
#
2
Prof. Dr. Sinsi
Yumurtali Konsome Tarifi
Büyükçe ve geniş bir tencereye ağzına 2 parmak kalana kadar su doldurup, 3 çorba kaşığı tuz ve 1 çorba kaşığı sirke ekleyerek suyu kaymatınız
Oda sıcaklığında 10 yumurtayı 2'şer-3'er kaynar tuzlu suya kırıp, yumurtaların akları sertleşip sarılarının üsıtünü örtene kadar (çılbırda olduğu gibi) poşe ediniz
Birer kişilik 10 kaseye yumurtaları birer birer koyup, her kaseye birer kepçe de konsome ekleyerek servis ediniz
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul