Konu
:
Pulbiberli Buğday Çorbası
Yalnız Mesajı Göster
Pulbiberli Buğday Çorbası
10-29-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Pulbiberli Buğday Çorbası
Malzemeler
1 su bardağı buğday
Yarım su bardağı nohut
1 tatlı kaşığı un
2 çorba kaşığı tereyağı
1er tatlı kaşığı Ülker Ducros Kırmızı Pul Biber
ve Ülker Ducros Nane
1 su bardağı et suyu
6 su bardağı su
Tuz
Pul biberli buğday çorbası Yapılışı
Buğday ve nohudu akşamdan ayrı ayrı ıslatın
Ertesi gün haşlayın
1 çorba kaşığı tereyağını tencerede eritin ve unu ekleyin
Kısık ateşte 2-3 dakika kavurun
Et suyu ve suyu katıp, kaynayana kadar karıştırın
Buğday, nohut ve tuzu ekleyip, 15 dakika daha kaynatın
Bir tavada erittiğiniz tereyağına Ülker Ducros Nane ve Ülker Ducros Kırmızı Pul Biber'i ilave edip, çorbanın üzerine gezdirin
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul