Konu
:
Romen Çorbası
Yalnız Mesajı Göster
Romen Çorbası
10-29-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Romen Çorbası
Malzemeler
100 gr kıyma
1çorba kaşığı un
1yumurta
1 orta boy havuç,2 çorba kaşığı bezelye
dereotu,tuz,karabiber
5 su bardağı su
Yapılışı
Kıymayı biraz tuz ve karabiberle yoğurun,nohuttan biraz daha büyük köfteler yapın
Hazırlamış olduğunuz köfteleri suda haşlayın
Su kaynayınca birazını kaseye alarak yumurta ve unla iyice karıştırın ve tencereye dökerek terbiye yapın
Havuç ve bezelyeleri başka bir tencerede haşlayın,haşlandıktan sonra havuçları küçük küçük doğrayıp bezelyelerle birlikte kaynamakta olan terbiyeli çorbanın içine katın
Biraz daha kaynattıktan sonra üzerine kıyılmış dereotu koyarak servis yapın
AFİYET OLSUN
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul