Konu
:
Bezelyeli Düğün Çorbası Tarifi
Yalnız Mesajı Göster
Bezelyeli Düğün Çorbası Tarifi
10-29-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Bezelyeli Düğün Çorbası Tarifi
Bezelyeli Düğün Çorbası Tarifi
300 gr kuzu kuşbaşı
1 su bardağı konserve bezelye
2 çorba kaşığı un
1 çay bardağı sıvıyağ
6 su bardağı et suyu
1 tatlı kaşığı tuz
Et kuşbaşından daha küçük doğranır, üzerine su konur ve yumuşayana kadar haşlanır
Un ve yağ pembeleştirilir
Üzerine soğuk et suyu ilave edilir
Kaynamaya başlayınca tuz, süzülmüş bezelye ve et eklenir
Bir taşım kaynatılır
Sıcak servis edilir
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul