Yalnız Mesajı Göster

İftar İçin Çorba Tarifleri Hünkar Tarhana Çorbası Tarifi

Eski 10-29-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

İftar İçin Çorba Tarifleri Hünkar Tarhana Çorbası Tarifi



İftar İçin Çorba Tarifleri Hünkar Tarhana Çorbası Tarifi

Malzemeler
350 gr Sütaş Süzme Yoğurt,
1 bayat ekmek,
2 dilim bayat ekmek,
3 su bardağı et suyu,
50 gr Sütaş Tereyağı,
Tuz, kırmızı tozbiber



Yapılışı
Yoğurda bir bayat ekmek içini ilave edip blenderden geçirin Karışımı 8 saat bekletin Yoğurtlu malzemeyi tencereye alın, tuz serpin, et suyunu yavaş yavaş ekleyip karıştırarak pişirin İki dilim bayat ekmeği küp şeklinde doğrayın Tereyağını tavada kızdırıp ekmekleri kızartın Çorbayı servis kâselerine paylaştırıp kırmızı toz biber serpin Kızarmış ekmek eşliğinde servis yapın

Alıntı Yaparak Cevapla