Konu
:
Balık Çorbası Tarfifi ( 9. Aydan İtibaren )
Yalnız Mesajı Göster
Balık Çorbası Tarfifi ( 9. Aydan İtibaren )
10-29-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Balık Çorbası Tarfifi ( 9. Aydan İtibaren )
Balık Çorbası Tarfifi ( 9
Aydan İtibaren )
Malzemeler:
1 adet mezgit fileto 100 gr
2 adet arpacık soğan
½ havuç
1 çay kaşığı zeytinyağı
Milupa Sütlü Karışık Sebzeli Çorba
Hazırlanışı:
Temizlenip tıkanan mezgit, soğan ve havuç birlikte haşlanır
Haşlandıktan sonra haşlama suyu ile 100 ml suya 3 çorba kaşığı katılarak Milupa Sütlü Karışık Sebzeli Çorba hazırlanır
Çorbanın içine haşlanmış mezgit, soğan,havuç ve zeytinyağı eklendikten sonra karıştırılarak hazır hale gelir
(Arzu edilirse tüm karışım blendırdan da geçirilebilir)
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul