Yalnız Mesajı Göster

Balık Çorbası Tarfifi ( 9. Aydan İtibaren )

Eski 10-29-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Balık Çorbası Tarfifi ( 9. Aydan İtibaren )



Balık Çorbası Tarfifi ( 9 Aydan İtibaren )

Malzemeler:
1 adet mezgit fileto 100 gr
2 adet arpacık soğan
½ havuç
1 çay kaşığı zeytinyağı
Milupa Sütlü Karışık Sebzeli Çorba

Hazırlanışı:
Temizlenip tıkanan mezgit, soğan ve havuç birlikte haşlanır Haşlandıktan sonra haşlama suyu ile 100 ml suya 3 çorba kaşığı katılarak Milupa Sütlü Karışık Sebzeli Çorba hazırlanır Çorbanın içine haşlanmış mezgit, soğan,havuç ve zeytinyağı eklendikten sonra karıştırılarak hazır hale gelir (Arzu edilirse tüm karışım blendırdan da geçirilebilir)

Alıntı Yaparak Cevapla