Konu
:
Kaymaklı İrmik Helvası Tarifi
Yalnız Mesajı Göster
Kaymaklı İrmik Helvası Tarifi
10-29-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Kaymaklı İrmik Helvası Tarifi
2 su bardağı irmik
250 gr kaymak
1 çorba kaşığı tereyağı
2 su bardağı şeker
3 su bardağı süt
Kaymak, tereyağı ve irmik bir tencereye konur
Orta ateşte sürekli karıştırarak rengi sararana kadar kavrulur
Şeker ve süt başka kapta iyice karıştırılır
Kavrulmuş karışıma katılır
Kısık ateşte sütü çekene kadar pişirlir
Yarım saat dinlendirildikten sonra servis edilebilir
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul