Konu
:
Kremalı Revani Tarifi
Yalnız Mesajı Göster
Kremalı Revani Tarifi
10-29-2012
#
3
Prof. Dr. Sinsi
Kremalı Revani Tarifi
Kremalı Revani Tarifi
Malzeme:
1 su bardagi sıvı yağ
1 su bardagi irmik
1 su bardağı yoğurt
1 su bardagi hindistancevizi
1 su bardagi un
5 yumurta
Sosu İçin :
3 su bardagi su
1 çorba kaşığı un
1 lt süt
1 paket kremşanti
seker ve yumurtalar kopurunceye kadar cirpilinir sivi yag, yogurd, hindistan cevizi, un, irmik, kabartma tozu vanilya eklenir mixserde 10 dakika daha cirpilinir icersine arzuya gore isterseniz cevizde ilave edebilirsiniz bende cok az vardi koydum daha sonra yaglanmis tepsiye dokup onceden isittiginiz firana 350( 180) derecede 25 dakika pisirin tepsiniz firina koyarken ayni anda serbetini hazirlayin serbeti pistikten sonra buz dolabinba koyunki sogusun
Kremayı hazırlayınKremşantiyle karıştırdığınız Kremayı revanin üzerine yayın
Üzerini entep fıstığı veya cevizle süsüleyip servis edin
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul