Konu
:
Fındıklı Sandiviç Bisküvi Tarifi
Yalnız Mesajı Göster
Fındıklı Sandiviç Bisküvi Tarifi
10-29-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Fındıklı Sandiviç Bisküvi Tarifi
Fındıklı Sandiviç Bisküvi Tarifi
1 paket margarin
1 su bardağı pudra şekeri
1 su bardağı toz çekilmiş fındık
1 adet yumurta
Yarım paket kabartma tozu
Alabildiği kadar un
Arası için:
Kakaolu fındık kreması
Yumuşak margarin, yumurta ve şeker birbirine iyice yedirilir
Üzerine önce fındık tozu katılır ve karıştırılır, sonra kabartma tozu ve azar azar un ekleyerek ele yapışmayan bir hamur yapılır
Hamur 4 eşit parçaya bölünür
Her hamur parçası merdane yardımıyla yarım santim kalınlığında açılır
Çay bardağı ağzıyla kesilir
Diğer hamurlar da aynı şekilde açılır ve kesilir
Bisküviler yağlanmış tepsiye dizilir
Önceden ısıtılmış 190 derece fırında pembeleşene kadar pişirilir
Sonra soğuyunca ilk bisküviye fındık kreması sürülür, diğer bisküvi üzerine kapatılır
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul