Konu
:
Muz Tatlısı Tarifi
Yalnız Mesajı Göster
Muz Tatlısı Tarifi
10-29-2012
#
2
Prof. Dr. Sinsi
Muz Tatlısı Tarifi
Muz Tatlısı Tarifi
4 Muz
Tereyağı
Vişne Mermelâdı
Yarım Portakal
Muzlar, kabukları soyulmuş olarak, bütün halde Kızartma kaidelerine uygun olarak kızdırılmış 20x5 cm
lik EMSAN kızartma gerecinde, eritilmiş Tereyağında, döndürülerek hatif kızartılır
Bilâhare üzerlerine Portakal suyu sıkılarak Muzlar, Tava içinde bir kaç kez daha döndürülür
Dikkatlice Servis tepsine alınır ve üzerlerine Vişne Marmelâdı dökülerek ılık servis yapılır
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul