Konu
:
Portakal Ve Kayısılı Köpük
Yalnız Mesajı Göster
Portakal Ve Kayısılı Köpük
10-29-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Portakal Ve Kayısılı Köpük
2 Ad
Portakal
1 Kg
Kuru Kayisi
8 Kasik Yogurt
1,5 Kasik Portakal Jölesi
Portakallari yikayip ortadan ikiye kesin
Bir portakalin kabugunu rendeleyin, kalanlarin suyunu çikartin
Kuru kayisilari yikayip, kurulayin, Rondo'ya (food processor) koyun
3 Kasik portakal suyu ve portakal rendesi ile beraber cirpin
Bu püreyi bir kaseye alin
3 kasik portakal suyunu biraz isitin ve jöleyi ilave ederek, eritin
Bu jöleli karisimi ve hafif cirpilmis yogurdu kayisi püresine katarak karistirin
Buzdolabinda 30 dak
bekleint
Servis kaselerine alin, portakal kabugu seritleri ile süsleyerek servis yapin
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul