Yalnız Mesajı Göster

Portakal Ve Kayısılı Köpük

Eski 10-29-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Portakal Ve Kayısılı Köpük



2 AdPortakal
1 KgKuru Kayisi
8 Kasik Yogurt
1,5 Kasik Portakal Jölesi

Portakallari yikayip ortadan ikiye kesin Bir portakalin kabugunu rendeleyin, kalanlarin suyunu çikartin Kuru kayisilari yikayip, kurulayin, Rondo'ya (food processor) koyun 3 Kasik portakal suyu ve portakal rendesi ile beraber cirpin Bu püreyi bir kaseye alin 3 kasik portakal suyunu biraz isitin ve jöleyi ilave ederek, eritin Bu jöleli karisimi ve hafif cirpilmis yogurdu kayisi püresine katarak karistirin Buzdolabinda 30 dakbekleint Servis kaselerine alin, portakal kabugu seritleri ile süsleyerek servis yapin

Alıntı Yaparak Cevapla