Yalnız Mesajı Göster

Kayısı Güneşi Tarifi

Eski 10-29-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Kayısı Güneşi Tarifi



Kayısı Güneşi Tarifi

500 g kuru kayısı
50 g bal (1/2 kahve fincanı)
1 adet vanilya çubuğu
Limon suyu
Carte dOr Selection Krem Karamel (1 top)
Carte dOr Vanilyalı Dondurma (1 top)



Fırın kabına yağlı kağıt yayın Kayısıları bal ile karıştırın Vanilya çubuğunu kazıyıp karışıma ekleyin Alüminyum folyo ile üstünü örtün Önceden 180 C derecede ısıttığınız fırında 30-35 dakika pişirin Limon suyunu ekleyip soğumaya bırakın Carte dOr Selection Krem Karamel ve Carte dOr Vanilyalı Dondurma ilavesiyle servis yapın Bu tatlıyı suyunu boşaltıp ikiye kırdığınız taze Hindistan cevizinin içinde de servis yapabilirsiniz

Alıntı Yaparak Cevapla