Konu
:
Şeftalili Paluze Tarifi
Yalnız Mesajı Göster
Şeftalili Paluze Tarifi
10-29-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Şeftalili Paluze Tarifi
Şeftalili Paluze Tarifi
100 gram ince nişasta
1 kilo şeker
Nişasta ve şekerin kaldıracağı kadar su
1 bardak şeftali suyu
Bir tencereyi orta ateşe koyarak iki kilo kadar su koyup şekeri eritmeli ve ince nişastayı da yavaş yavaş döküp karıştırarak iyice yedirmeli ve nişastanın tamamiyle kokusu gidinceye kadar pişirdikten ve şeftali suyunu kattıktan sonra, tabaklara kurtarmalı soğuyup donmasını beklemelidir
Not: Olgun kayısıların suyu sıkılarak aynı şekilde hazırlanabilir
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul