Konu
:
Hurma Muz Ve Portakal Tatlısı Tarifi
Yalnız Mesajı Göster
Hurma Muz Ve Portakal Tatlısı Tarifi
10-29-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Hurma Muz Ve Portakal Tatlısı Tarifi
Hurma Muz ve Portakal Tatlısı Tarifi
8 muz
500 gr hurma (çekirdekleri çıkarılmış)
2 portakal (kabukları soyulmuş)
375 gr (1+1/2 su bardağı) krema
300 gr sütsüz (bitter) çikolata (rendelenmiş)
Muzları dilimleyiniz
Hurmaları ortalarından ikiye bölünüz
Portakalı dilimlerine ayırınız
Muzların aşağı yukarı yarısını orta boy bir servis tabağına döşeyip, üstüne (1/4 su bardağı) krema dökünüz
Hurmaların yarısını kremalı muzların üstüne yayıp, üstüne 1/4 su bardağı krema daha dökünüz
Portakal dilimlerinin de yarısını döşeyip, 1/4 su bardağı krema dökünüz
En üstte krema kalacak biçimde aynı işlemi meyveler bitene kadar tekrarlayınız
Meyve kasesini buzdolabında en az 1 saat, iyice soğuyana kadar bekletiniz
Üstüne çikolata rendesini serpip servis ediniz
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul