Konu
:
Labne Peynirli İrmik Tarifi
Yalnız Mesajı Göster
Labne Peynirli İrmik Tarifi
10-29-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Labne Peynirli İrmik Tarifi
Labne Peynirli İrmik Tarifi
2
5 su bardagi irmik
125 gr
margarin
125 gr
tereyagi
2
5 su bardagi toz seker
200 gr
badem
200 gr
labne peyniri
1 litre süt
Margarin ve tereyağını tencerede eritip
Kabukları çıkarılmiş badem ve irmiği ekleyip hafif ateste 20 dakika kavururuz
Süt, su ve toz sekeri bir tencerede kaynatalım
Kavrulan irmigin üzerine döküp karistirarak tencerenin kapagini kapatalım
10-15 dakika dinlendirelim
Labne Peyniri Helvanin üzerine ekleyip karıştırıp
Sicak servis yapalım
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul