Konu
:
Prelin Kreması Tarifi
Yalnız Mesajı Göster
Prelin Kreması Tarifi
10-29-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Prelin Kreması Tarifi
Prelin Kreması Tarifi
250 gr pralin
200 gr tereyağ veya margarin
250 gr pastacı kreması
Bir tencereye, yumuşatılarak pomat haline getirilmiş 200 gram tereyağ ya da margarin koyularak, yağ iyice beyaz bir hale gelinceye kadar 15 dakika telle çırpılır
Sonra buna; her seferinde bir çorba kaşığını aşmamak üzere daha önceden hazırlanmış pastacı kremasından katmak ve bir taraftan da telle hızlıca karıştırmak suretiyle bütün krema azar azar tereyağına yedirilir
Bundan sonra pastacı kremalı tereyağına yine azar azar olmak üzere, 250 gram da pralin katılarak telle iyice dövmek suretiyle hepsi birbiriyle yedirildikten sonra pastalarda kullanılır
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul