Konu
:
Kayıslı Mus Tarifi
Yalnız Mesajı Göster
Kayıslı Mus Tarifi
10-29-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Kayıslı Mus Tarifi
Kayıslı Mus Tarifi
150 gr labne peyniri
0
5 ml krema
500 gr kayısı
1 adet limon
2 adet fruktoz
4 adet jelatin yaprağı
Kaynar suda kayısıları 1 dakika tutun ve süzün
Sonra kabuklarını soyun, ikiye bölüp çekirdeklerini çıkarın
Kayısıları limon suyu ve fruktoz ekleyerek mikserden geçirin
Jelatin yapraklarını bir süre soğuk suda tuttuktan sonra sıkın ve bunları 2 kaşık su ile Ben-Maride eritin ve hemen kayısılı püreye katın
Peynir ve kremayı da birbirleri ile iyice çırpıp bu püreye yedirin
Musunuzu 4 tane kaseye (ya da kadehe) koyun ve buzdolabında 3 saat bekletin
Çok soğuk servis yapın
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul