Konu
:
Portakallı Baklava İçi Tarifi
Yalnız Mesajı Göster
Portakallı Baklava İçi Tarifi
10-29-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Portakallı Baklava İçi Tarifi
Portakallı Baklava İçi Tarifi
1 kg
portakal şekerlemesi
Şurupsuz, süzdürülmüş veya sıyrılmış ve makineden çekilmiş
1 kg
portakal kabuğu
1 kg
şeker
200 gram su
Portakal kabuğunu 30 dakika bol suda haşlanarak suyunu tamamen süzdürünüz ve 1 kg
şeker, 200 gr
su koyup ağır ağır 30 dakika kaynatınız
Soğutup tamamen süzdürdükten sonra makinadan çekiniz
Elde ettiğiniz püreyi baklava içi olarak kullanınız
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul