Yalnız Mesajı Göster

Hoşmerim Tarifi ( Eskişehir )

Eski 10-29-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Hoşmerim Tarifi ( Eskişehir )



Hoşmerim Tarifi ( Eskişehir )

Malzemeler:
75 gr Margarin
500 gr Taze Tuzsuz Peynir veya Taze Tatlı Lor Peyniri
2 Yemek Kaşığı Un
150 gr toz Şeker

Hazırlanışı:
Unu hafif ateşte karıştırarak açık pembe renk alıncaya kadarkavurun Yağı peynir ite karıştırın Kavurduğunuz una ekleyin 10 dakika karıştırarak pişirin Toz şekeri ilave edip 5 dakika pişirip ateşten alın Soğuduktan sonra servis yapın Yağ oranı yüksek peynir kullandığınızda höşmerimi yağsız olarak da hazırlayabilirsiniz

Alıntı Yaparak Cevapla