Konu
:
Hoşmerim Tarifi ( Eskişehir )
Yalnız Mesajı Göster
Hoşmerim Tarifi ( Eskişehir )
10-29-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Hoşmerim Tarifi ( Eskişehir )
Hoşmerim Tarifi ( Eskişehir )
Malzemeler:
75 gr Margarin
500 gr Taze Tuzsuz Peynir veya Taze Tatlı Lor Peyniri
2 Yemek Kaşığı Un
150 gr toz Şeker
Hazırlanışı:
Unu hafif ateşte karıştırarak açık pembe renk alıncaya kadarkavurun
Yağı peynir ite karıştırın
Kavurduğunuz una ekleyin
10 dakika karıştırarak pişirin
Toz şekeri ilave edip 5 dakika pişirip ateşten alın
Soğuduktan sonra servis yapın
Yağ oranı yüksek peynir kullandığınızda höşmerimi yağsız olarak da hazırlayabilirsiniz
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul