Konu
:
İnce Yufkadan Elma Tatlısı Tarifi
Yalnız Mesajı Göster
İnce Yufkadan Elma Tatlısı Tarifi
10-29-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
İnce Yufkadan Elma Tatlısı Tarifi
İnce Yufkadan Elma Tatlısı Tarifi
12 adet baklava yufkası
2 çorba kaşığı tereyağı
İçi için:
4 adet elma
1 su bardağı toz şeker
1 çay kaşığı tarçın
1 çay bardağı dövülmüş ceviz
Baklava yufkalarını altışarlı iki gruba ayırın ve aralarına tereyağı sürerek üst üste koyun
Sonra yufkaları dört eşit parçaya kesin
Elmaların kabuklarını soyup küp küp doğrayın
Toz şekerle yumuşayana kadar pişirin
Tarçın ve cevizi ekleyip karıştırdıktan sonra soğumaya bırakın
Yufkalara elmalı harcı paylaştırıp büzerek bohça şekli verin
180 derece fırında rengi kızarana kadar pişirin
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul